با چه IDE هایی می‌توانیم فلاتر کار کنیم؟

Android Studio vs Visual Studio Code

یکی از سوال‌هایی که ممکن است در ابتدای راه برنامه نویسی فلاتر برای شما هم پیش آمده باشد استفاده از IDE مناسب برای کدنویسی فلاتر است. IDE یا Integrated development environment به محیطی(نرم افزاری) گفته می‌شود که برنامه نویس روی سیستم خود نصب می‌کند تا بتواند کدنویسی را راحت‌تر انجام دهد. در اصل شما می‌تونید بعد از نصب فلاتر با یه notepad هم کدنویسی انجام بدید ولی احتمالا بعد از ۱۰ دقیقه کدنویسی برای همیشه با دنیای برنامه نویسی خداحافظی کنید. IDE ها به شما کمک می‌کنند تا بتونید راحت‌تر کدنویسی کنید، پروژه رو اجرا کنید، تست کنید و یک سری ابزارهای دیگر که همه و همه به تسریع و سادگی فرآیند کدنویسی کمک می‌کنند.

 

در ادامه می‌خواهیم دوتا از بهترین IDE هایی که برنامه نویسان می‌توانند برای شروع فلاتر نصب کنند را خیلی خلاصه توضیح دهیم:

 

 

اندروید استدیو (Android Studio)

قطعا اندروید استدیو را می‌توان به عنوان قدرتمندترین IDE برای فلاتر و کاتلین معرفی کرد. این IDE با توجه به اینکه سال‌ها توسط برنامه نویس‌های اندروید مورد استفاده قرار می‌گرفته قدرت فوق العاده‌ایی را داراست. شما با استفاده از Android Studio خیلی راحت می‌تونید کد نویسی رو انجام بدید. سیستم قدرتمند intellisense (سیستم تکمیل کردن کد) به شما خیلی کمک خواهد کرد. شما می‌توانید در محیط اندروید استدیو یک شبیه ساز اندروید بسازید و کد خود  را اجرا کنید و کارهای دیگری از این قبیل. با پیشرفت روز افزون فلاتر این IDE روزبه روز پیشرفت کرده و پلاگین‌های مختلفی نیز برای اندروید استدیو وجود دارد که کار کردن با فلاتر را لذت بخش می‌کند. نقطه منفی این IDE سنگین بودن آن است که گاهی اوقات ۱۶ گیگ رم را نیز کامل در برمی‌گیرد و باعث کندی سیستم می‌شود. اگر می‌خواهید با اندروید استدیو کار کنید حداقل سیستم شما باید ۸ گیگ رم داشته باشد.

 

ویژوال استدیو کد (VsCode OR Visual Studio Code)

IDE یا ادیتوری بسیار محبوب که با حجم کم و سبک بودنش معروف است. برنامه نویس‌های زیادی هستند که از vscode استفاده می‌کنند و این IDE صرفا برای فلاتر نیست. بلکه هر دولوپر دیگری نیز می‌تواند از آن استفاده کند. معمولا افرادی که در حوزه فرانت اند فعالیت می‌کنند از این IDE زیاد استفاده می‌کنند. VScode پلاگین های بسیار زیادی را داراست که می‌توانید هر کدام را نصب کنید و استفاده از فلاتر برای شما آسان‌تر خواهد شد. اما از حق نگذریم قدرت این IDE کمتر از اندروید استدیو است. این IDE بیشتر به خاطر اینکه سبک است و می‌توان در حوزه‌های مختلف از آن استفاده کرد محبوب است.

 

در کل هر دوی این IDE ها مناسب هستند و با توجه به مشخصات سیستم خود می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. همچنین می‌توانید هر دوی این IDE ها را نصب کنید و بعد از تست کردن هردوی آنها در نهایت با هرکدام بیشتر ارتباط گرفتید کار کنید. اندروید استدیو ابزارهای بیشتر و حرفه‌ایی تری را در اختیار شما قرار خواهد داد ولی منابع سیستم شما را بیشتر درگیر خواهد کرد ولی vscode با ارائه ابزارهای کمتر بسیار سبک خواهد بود. تصمیم با شما!

 

مقالات اخیر

نصب پلاگین فلاتر

بسیار عالی! حالا که با آموزش نصب فلاتر در سیستم عامل‌های مختلف، جلو آمدیم و فلاتر را نصب کردیم، لازم است که فلاتر را روی IDE خودمان هم نصب کنیم.

بیشتر بخوانید

پکیج تقویم شمسی persian_datetime_picker

یکی از مشکلات برنامه نویس‌های ایرانی، تاریخ شمسی می‌باشد. هنگام برنامه نویسی شما به صورت استاندارد فقط می‌توانید با تاریخ میلادی کار کنید، اما طبیعتا کاربران ایرانی عادت ندارند که

بیشتر بخوانید

ممنون که از ما حمایت می کنید!

۶۲۱۹-۸۶۱۰-۴۴۳۱-۴۶۲۲

به نام محمد غنچه - بانک سامان

:TRC-20

TXH658Q57XgJtMUpRz59b4ANRgq72VHKt5

در نهایت می تونید برای ارسال رسید یا هر سوال و هماهنگی دیگری با من ارتباط برقرار کنید: ۰۹۰۴۴۰۳۹۱۵۳