پلاگین بسیار کاربردی Codeium

Codeium

ذات AI اصن اینه که کارما رو راحت‌تر کنه نسبت به قبل و علاوه بر اینکه دیگه نیاز نیست کارهای تکراری رو خودمون انجام بدیم، بعضی اوقات نیاز به خلاقیت و فکر کردن هم نداریم و خود AI عزیز کمکمون می‌کنه.

پلاگین Codeium هم از اون پلاگین هایی هست که اومده که ما یک سری کارهای تکراری رو دیگه انجام ندیم و سرعت کدنویسیمون رو به شدت افزایش می‌ده اما چطوری؟ با هوش مصنوعی که پشتش هست کدمون رو انالیز می‌کنه و بهمون یک سری موارد خیلی جالب رو Suggest (پیشنهاد) میده.

به عنوان مثال تصویر زیر رو ببینید:

 

در مثال بالا می‌بینیم که ما یک متد داریم از قبل به اسم revokeDevice که حالا یه سری کارهایی رو انجام میده. حالا می‌خوایم یه متد دیگه بنویسیم به اسم assignDevice و می‌بینیم که پلاگین Codeium میره انالیز می‌کنه کد رو و حدس میزنه که این متد هم نیازمند token خواهد بود و اینجا فقط شما کافی است که دکمه Tab را فشار دهید تا کد به صورت اتوماتیک نوشته شود. البته این مثال خیلی جزئی هستش برای شخص بنده پیش آمده که یک متد را به صورت کامل با تمام دستورات نوشته.

 

دستور بده چه کدی را بنویسم

یک قابلیت باحال دیگه‌ایی که داره می‌تونید از طریق متن بهش بگید که چه کدی رو می‌خواهید بنویسید و Codeium چند ثانیه فکر می‌کنه راجع به متن شما و در نهایت کدی که می‌خواهید رو به شما میده!!!

دستور زیر رو به Codeium میدیم و بهش توضیح میدیم چی می‌خوایم:

Codeium calculator

نتیجه میشه کد زیر:

 

می‌بینید که Codeium خیلی راحت یک کلاس با ۲ تا متد نوشت. به همین راحتی 🙂 Codeium رایگانه در حال حاضر و قابل نصب روی اکثر IDE ها از جمله Android Studio و VsCode.

 

امکانات Codeium

۱) کامل کردن کد با استفاده از هوش مصنوعی ( به صورت Real-Time و همچنین توانایی تشخیص Code Context)

۲) تبدیل متن انگلیسی به کد 

۳) در دسترس بودن برای اکثر زبان‌های برنامه نویسی

۴) رایگان!

۵) در دسترس بودن برای اکثر IDE های برنامه نویسی

۶) صرفه جویی در زمان 

سخن آخر

اصلی‌ترین دلیلی که باید نه‌تنها از Codeium بلکه از هر ابزار دیگری(چه بر پایه AI باشد چه نباشد) استفاده کنیم، صرفه‌جویی در زمان و راحت‌تر شدن کار است. اصن علت به وجود آمدن این ابزارها صرفا همین هستند که ما راحت‌تر کار کنیم. باید قبول کنیم که دیگه نیاز نیست برای انجام دادن کارها سختی بکشیم و کارها باید خیلی راحت‌تر از قبل انجام بشه (با توجه به پیشرفت فوق العاده تکنولوژی). هدف از این مقاله صرفا معرفی این ابزار فوق العاده کاربردی بود و پرداختن به جزییات آن از حوصله این مطلب خارج است. پس تا می‌تونید راجع بهش بیشتر تحقیق کنید و همین امروز روی IDE خودتون نصبش کنید.

مقالات اخیر

نصب پلاگین فلاتر

بسیار عالی! حالا که با آموزش نصب فلاتر در سیستم عامل‌های مختلف، جلو آمدیم و فلاتر را نصب کردیم، لازم است که فلاتر را روی IDE خودمان هم نصب کنیم.

بیشتر بخوانید

پکیج تقویم شمسی persian_datetime_picker

یکی از مشکلات برنامه نویس‌های ایرانی، تاریخ شمسی می‌باشد. هنگام برنامه نویسی شما به صورت استاندارد فقط می‌توانید با تاریخ میلادی کار کنید، اما طبیعتا کاربران ایرانی عادت ندارند که

بیشتر بخوانید

ممنون که از ما حمایت می کنید!

۶۲۱۹-۸۶۱۰-۴۴۳۱-۴۶۲۲

به نام محمد غنچه - بانک سامان

:TRC-20

TXH658Q57XgJtMUpRz59b4ANRgq72VHKt5

در نهایت می تونید برای ارسال رسید یا هر سوال و هماهنگی دیگری با من ارتباط برقرار کنید: ۰۹۰۴۴۰۳۹۱۵۳